Νότιγχαμ Φόρεστ: Βίντεο - Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φιέστα ανόδου

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ έστησαν πάρτι στο «Old Market Square», αποθεώνοντας ποδοσφαιριστές, προπονητή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη, σήκωσαν το Κύπελλο μπροστά τους.

Ο σύλλογος απαθανάτισε την στιγμή κι ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας «σε ευχαριστούμε κύριε Μαρινάκη». Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε στους οπαδούς για την επιστροφή στην Premier League κι έδωσε υποσχέσεις για την επόμενη μέρα. «Ταβάνι είναι ο ουρανός» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Για εμένα, από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν μια επένδυση. Είναι το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, για όλο αυτό το κοινό, για όλους τους ανθρώπους του Νότιγχαμ, για τους οπαδούς μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό και οι οποίοι ήθελαν να δουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Αυτή η ομάδα ανήκει στην Premier League. Και αυτό για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα δώσουμε όλη την ώθηση στον Στιβ (Κούπερ) και το επιτελείο του για τη νέα σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε τη θέση μας στην Premier League, αλλά και να αποδώσουμε καλά. Διότι όριό μας είναι ο ουρανός. Και στη ζωή μου, σε οτιδήποτε καταπιάστηκα, πάντα ήθελα να είμαι στην κορυφή. Είναι κάτι που μπορεί να φαντάζει δύσκολο σήμερα, αλλά θα είναι ευκολότερο όσο περνούν τα χρόνια.

Ολοι ευχόμαστε ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που στεκόμαστε σε αυτό το μπαλκόνι. Πόσο σύντομα πιστεύεται ότι θα γυρίσουμε ως πρωταθλητές στην Premie League: «Αυτό θα είναι φανταστικό, θα είναι καταπλητκικό για τον κόσμο, αλλά θα ήθελα να σημειώσω κάτι άλλο. Ερχομαι από την Ελλάδα και ξέρετε, η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ιστορία, στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και όλοι ζούμε με αυτή την ιστορία. Αλλά μερικές φορές δεν βλέπεις το μέλλον, επειδή μιλάς για το παρελθόν. Τώρα, πρέπει να χαράξουμε μια γραμμή και να γράψουμε νέα ιστορία για αυτόν τον σύλλογο. Επειδή ο Μπράιαν Κλαφ έκανε πολλά για αυτό το κλαμπ, πολύ μεγάλες επιτυχίες. Αλλά τώρα, 40 χρόνια μετά, ο Στιβ Κούπερ έκανε παρεμφερές ή και ακόμη μεγαλύτερο, εάν υπολογίσουμε τις συνθήκες, αλλά και πόσο ανταγωνιστικό έχει γίνει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σεβόμαστε την ιστορία μας, αλλά τώρα είναι η ώρα να γράψουμε νέα ιστορία, ακόμη πιο λαμπρή. Φυσικά, πολλά εξαρτώντα και από εσάς. Να συνεχίχετε να δείχνετε την καταπληκτική σας υποστήριξη στα χρόνια που έρχονται, να είστε δίπλα στην ομάδα και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε πολλές νίκες και τρόφεα να έρχονται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ Κούπερ και την ομάδα του, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το μάνατζμεντ, τον Ντέι, τον Κούλη, τον Γιάννη και φυσικά θέλω να συγχαρώ επίσης τον γιο μου, Μιλτιάδη, καθώς από την αρχή της εφετινής σεζόν συμμετείχε στην ομάδα, κράτησε σωστά τις ισορροπίες και είδαμε μία υπέροχη ανατροπή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την εκπληκτική υποστήριξή σας».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News