Ολυμπιακός: Η απόφαση που πάρθηκε για τον Κούντε

Τι θα γίνει τελικά με τον Πιερ Κούντε; Μένει ή φεύγει από τον Ολυμπιακό; Αυτή την ερώτηση κάνουν άπαντες εδώ και καιρό. Πλέον έχουμε την απάντηση και είναι σαφής. Μένει. Ναι, ο Καμερουνέζος μένει στους πρωταθλητές της Super League με την ελπίδα να κάνει την ερχόμενη σεζόν όσα δεν έκανε, για διαφόρους λόγους, την πρώτη του που πέρασε. 

Ο Κούντε άρεσε στον Ολυμπιακό από το πρώτο καλοκαίρι του Πέδρο Μαρτίνς στο μεγάλο λιμάνι. Ωστόσο τότε προτίμησε το σαφώς πιο καλό πρωτάθλημα της Γερμανίας και τη Μάινζ. Όταν ωστόσο έγινε… κομπάρσος, θέλησε να φύγει. Και οι ερυθρόλευκοι άδραξαν την ευκαιρία αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον τους. Και με ένα ποσό σαφώς μικρότερο (1,8 εκατ.ευρώ) απ’ αυτό που πρότειναν το καλοκαίρι του 2018, έκαναν δικό τους τον διεθνή Καμερουνέζο χαφ. 

Εμβιλά και Μπουχαλάκης δεν έχουν τα ίδια… περιθώρια

Μόνο που πέρυσι ήταν στο… πρόγραμμα να φύγει ο Μαντί Καμαρά ο οποίος τελικά δεν έφυγε. Και ο Πιερ Κούντε ήταν στο… πρόγραμμα να είναι βασικός αλλά τελικά έμεινε στη… σκιά του μέσου από τη Γουϊνεά. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Μαντί αναμένεται όντως να φύγει και οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης έχουν φορτώσει τα σώματά τους με μία ακόμα χρονιά. Και σε αντίθεση με τον Κούντε, τα δικά τους περιθώρια αντοχών είναι περιορισμένα σε σχέση με τον 27χρονο Καμερουνέζο. 

Τώρα λοιπόν ο Πιερ Κούντε θα πάρει πραγματικά την ευκαιρία που ήθελε. Φέτος, την ερχόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός την πήρε την απόφασή του γιατί μέχρι πρότινος ήταν στο 50-50. Τώρα ωστόσο ο κύβος ερρίφθη. Ο Κούντε θα μείνει και θα παίξει. Αν δικαίωσει τις προσδοκίες, θα γίνει βασικός. Αν όχι…  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί κάνει… κλικ στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News