Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Τα δυο «έχω» που ανησυχούν την ΑΕΚ

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Τα δυο «έχω με την Κρασνοντάρ» που ανησυχούν την ΑΕΚ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Εθνικής Πολωνίας με το Βέλγιο για το Nations League.

«Έχω συμβόλαιο με την Κράσνονταρ και έχω υποχρεώσεις σ’ αυτόν τον σύλλογο», είπε ο Κριχόβιακ, ο οποίος αγωνίστηκε στα πλέι οφ με την ΑΕΚ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τη βγάλει στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ωστόσο θέλει να τον έχει και του χρόνου στο ρόστερ  της αφού η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Κατά τα λεγόμενά του όμως το ενδεχόμενο αυτό εμφανίζεται αρκετά δύσκολο.

«Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας. Μιλάω με τον ατζέντη μου. Του τηλεφωνούν διάφοροι σύλλογοι για μένα. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο πλευρές σε μία τέτοια απόφαση. Πάντως είναι μία οψιόν να μείνω στη Ρωσία», τόνισε.

Και πρόσθεσε:

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζω. Η μπάλα μου δίνει μεγάλη χαρά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο τέλος της χρονιάς, κάθε παίκτης ονειρεύεται να πάει εκεί. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν αυτόν τον στόχο».

Για να καταλήξει:

«Πρέπει να επιστρέψω στη Ρωσία και να ξεκινήσω την προετοιμασία εκεί. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, να μου πουν πώς τα βλέπουν όλα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News