Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Δεύτερο αθόρυβο «ελληνικό» χτύπημα, πράσινος ο Κρίστιαν Γκανέα!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον βασικό αριστερό μπακ του Άρη, τον Ρουμάνο Κρίστιαν Γκανέα, για αναπληρωματικό του Χουάνκαρ.

Η μέρα της… αριστεράς ήταν το Σάββατο στον Παναθηναϊκό. Πρώτα ανανέωσε για δύο χρόνια ο βασικός και αναντικατάστατος αριστερός μπακ του Τριφυλλιού, ο Χουάνκαρ.

Λίγες ώρες μετά τον Ισπανό, έκλεισε και το back-up του. Πρόκειται για τον 30χρονο Ρουμάνο, Κρίστιαν Γκανέα, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον Άρη στις 30 Ιουνίου.

Προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Γκανέα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τον τσέκαρε στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Άρη και ικανοποιήθηκε από την απόδοση του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από έναν αξιόπιστο παίκτη, για να καλύπτει τη θέση όποτε χρειαστεί να απουσιάσει ο Χουάνκαρ και ταυτόχρονα, να έχει προσιτό κασέ. Ο Γκανέα πληρούσε και τις δύο προδιαγραφές.

Φυσικά, ο Γκανέα ξέρει που έρχεται και ποια είναι η ιεραρχία. Όμως, απέδειξε στον Άρη ότι έχει την ποιότητα να παίξει με επάρκεια την αριστερή πλευρά και να βοηθήσει αποτελεσματικά σε άμυνα και επίθεση.

Η συμφωνία με τον Γκανέα είναι πιθανό να επισημοποιηθεί ακόμα και στη διάρκεια της Κυριακής, με την ανακοίνωση του από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Πρόκειται για τη δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά από εκείνη του Γιούρι Λοντίγκιν και συνοδεύεται από αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά δια ζώσης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μεταγραφή που δουλεύτηκε αθόρυβα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News