Παναθηναϊκός: Διπλό χτύπημα με… Χουάνκαρ και Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο Χουάνκαρ, έτοιμος για το «ναι» ο Μπλάνκο

Ο Χουάνκαρ έστειλε υπογεγραμμένο το νέο διετές συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και ο Ντομίνγκο Μπλάνκο φέρεται έτοιμος για το «ναι» στην πρόταση του Τριφυλλιού.

Η ραστώνη του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος δεν… επηρέασε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απεστάλη σήμερα (11/6) το email με υπογεγραμμένο το νέο συμβόλαιο του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ επικύρωσε τυπικά τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Τριφυλλιού, στην οποία είχαν καταλήξει από την προηγούμενη Δευτέρα.

Είναι μία σημαντική εξέλιξη, αφού κλείνει οριστικά και αμετάκλητα την εκκρεμότητα με τον Χουάνκαρ. Και καθησυχάζει τυπικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα αφοσιωθεί στα υπόλοιπα ζητήματα του ρόστερ.

Στο μεταξύ, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Λουίς Φρεγκόσι αναφέρθηκε στο μέλλον του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ο έμπειρος ρεπόρτερ της Μπόκα Τζούνιορς, ισχυρίστηκε ότι ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει στην Ελλάδα.

«Ο προορισμός του Ντομίνγκο Μπλάνκο θα είναι η Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση και είναι κοντά στο να οριστικοποιήσει την άφιξη του» έγραψε στο Twitter o Φρεγκόσι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News