Άρης Μεταγραφές: Τελειώνει με Πάπε Σέικ, στο προσκήνιο και οι αποχωρήσεις

Ένα ακόμη ραντεβού απομένει ανάμεσα στον Πάπε Σέικ Ντιόπ και τον Θόδωρο Καρυπίδη για να κλειδώσουν τη συμφωνία. Είναι πολύ πιθανό η συνάντηση αυτή να γίνει και στη διάρκεια της ημέρας, εφόσον ο ισχυρός άνδρας του Άρη πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς μετά την μικρή περιπέτεια υγείας. 

Ο Άρης ποντάρει πολλά στον Σενεγαλέζο μέσο και θεωρεί ότι όπως έκανε και με τον Καμαρά και τον Ντουκουρέ, που τους έδωσε αγωνιστικό χρόνο μετά από σεζόν χωρίς πολλές (ή και καθόλου) συμμετοχές, θα βγει κερδισμένος, καθώς θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από τις σχολές της Θέλτα και για τον οποίο η Λιόν πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή και ο Πάπε Σέικ βλέπει στον Άρη μια ομάδα με φιλοδοξίες και απαιτήσεις, που θα του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε η παρουσία του στην Αθήνα αυτό ακριβώς αποδεικνύει. 

Στο προσκήνιο και οι αποχωρήσεις

Πάντως η πιθανή συνεργασία με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, αλλά και η αναζήτηση αμυντικού μέσου, όπως είναι ο Ισπανός Πέρε Πονς που μένει ελεύθερος από την Αλαβές, φέρνουν στο προσκήνιο και τις αποχωρήσεις. Ο Άρης είναι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα, είτε πώλησης, είτε και αποδοσμεύσεων, σε περίπτωση που αποφύγει βαριά συμβόλαια. 

Ως τώρα έχει προκύψει ενδιαφέρον για τους Καμαρά και Μαντσίνι, στην Τουρκία γράφονται διαρκώς σενάρια για τον Εντιαγέ, ενώ και για τους Λούκας Σάσα και Ματέο Γκαρσία υπήρχε μεταγραφολογία. 

Είναι πάντως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, αν ο Άρης αποκτήσει δύο μέσους, τον Πάπε Σέικ και τον Πονς ή κάποιον άλλο χαφ, να ανοίξει ο δρόμος για την αποχώρηση των Εντιαγέ και Σάσα. Και οι δύο δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Χερμάν Μπούργος, που εμπιστεύεται περισσότερο τον Ντουκουρέ και τον Ματίγια.

Μόνο που για τον τελευταίο δεν ξέρει ακόμα αν θα τον έχει στη διάθεσή του, καθώς ο Ισπανός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Άρη. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News