Παναθηναϊκός: Το πάθημα του Μπεργκ έγινε μάθημα στον Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός αποδέχτηκε το αντίτιμο για την πώληση του Φραν Βέλεθ, όμως θέλει εφάπαξ τα χρήματα από την Αλ Φατέχ.

Η νέα πρόταση που κατέθεσε το Σάββατο ο ατζέντης του Φραν Βέλεθ, Αλβάρο Βιθκαΐνο, έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός μάνατζερ ανακατένειμε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που διαθέτει η Αλ Φατέχ και προσφέρει στο Τριφύλλι τις 850.000 ευρώ.

Πλέον, στην ΠΑΕ αναμένουν το επίσημο email από τους Σαουδάραβες, για να συντάξουν τα συμβόλαια και οριστικοποιήσουν την προφορική συμφωνία. Διότι είναι σημαντικό όσα συμφωνήθηκαν στα λόγια, να αποτυπωθούν εγγράφως.

Εκτός από το ποσό που θα πάρουν και το οποίο προσεγγίζει την αρχική αξίωση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο Τριφύλλι έθεσαν άλλη μία προϋπόθεση: την εφάπαξ καταβολή των χρημάτων από την Αλ Φατέχ.

Διότι η προηγούμενη εμπειρία του Παναθηναϊκού από συναλλαγή με ομάδα από τη Μέση Ανατολή ήταν άσχημη. Η Αλ Αΐν χρωστούσε αρκετά λεφτά από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ και άργησε στην εξόφληση. Για την ακρίβεια, αποπλήρωσε την οφειλή μετά από την απειλούμενη προσφυγή στη FIFA.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να έχει ανάλογα μπλεξίματα και θέλει τα λεφτά με τις υπογραφές, για να τα αξιοποιήσει άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι. Μία αξίωση που τουλάχιστον προφορικά, ο Βιθκαΐνο την αποδέχτηκε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News