ΠΑΟΚ Preseason:Ο Ζοσέ Μπότο κέρδισε το πρώτο στοίχημα που έβαλε

ΠΑΟΚ PRESEASON Ο Ζοσέ Μπότο είχε βάλει, πριν από 4 εβδομάδες, ένα στοίχημα που λίγοι περίμεναν πως θα το κερδίσε

Σήμερα συμπληρώθηκαν τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα που ο Ζοσέ Μπότο είχε παραθέσει δείπνο στους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, στο οποίο εξήγησε τη φιλοσοφία του και έκανε «προγραμματικές δηλώσεις» τις οποίες κατάφερε να υλοποιήσει.

Το βράδυ της 30ης Μαΐου 2022, ο Ζοσέ Μπότο εξηγούσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον τρόπο σκέψης και δράσης του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Τα όσα είπε, χαρακτηρίστηκαν το λιγότερο «φιλόδοξα», καθώς είχε τότε πει πως ο στόχος του είναι να μπορεί να έχει ολοκληρώσει το 90% των μεταγραφών που είχε κριθεί απαραίτητο να γίνουν μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που είχε οριστεί για τις 27 Ιουνίου. Το κατάφερε;

Το πρώτο ταμείο του Ζοσέ Μπότο

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις «υποχρεώσεις» του με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε σο δεξί και τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Κάργα και Νέσμπεργκ στο κέντρο αυτής. Αν προσθέσει κανείς και τον Ζίβκοβιτς, που δεν είχε συμβόλαιο, πρόκειται για 5+1 κινήσεις. Στη μεσαία γραμμή προστέθηκαν οι Κουαλιάτα, Ντάντας, Ρικάρντο, παρέμειναν οι Σβαμπ και Μπίσεσβαρ. Φτάνουμε στο 8+2. Στην επίθεση, ο Νάραϊ είναι προ των πυλών και έπεται συνέχεια. Με την απόκτηση του Νάραϊ, ο ΠΑΟΚ θα μετρά 9 κλεισμένες μεταγραφές μέσα στον Ιούνιο.

Δεν… γινόταν αλλιώς

Οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν ήταν τόσες που ο Ζοσέ Μπότο δεν είχε περιθώρια για καθυστέρηση. Και η αλήθεια είναι πως η ταχύτητα με την οποία κατάφερε να κινηθεί είναι κάτι που σίγουρα του πιστώνεται. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, η επιτυχία του θα κριθεί με το πως θα αποδώσουν στο χορτάρι οι παίκτες που αποκτήθηκαν, ένα διαφορετική υφής στοίχημα, που έχουμε ακόμα χρόνο για να δούμε την έκβασή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News