Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γιατί επιλέγει πάντα φανέλα με νούμερο που περιέχει το 7 ο Αμπουμπακάρ;

Όταν το καλοκαίρι του 2017 η Φούλαμ απέκτησε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από την Αμιάν έναντι 6 εκατ.ευρώ, οι φαν της αγγλικής ομάδας άρχισαν να αποκαλούν τον νέο επιθετικό του Ολυμπιακού ΑΚ47 εξαιτίας του αριθμού που είχε διαλέξει για τη φανέλα του.

Επιθετικός είναι και οι οπαδοί της Φούλαμ έκαναν άμεσα τον παραλληλισμό με το όπλο που είναι γνωστό και σε Καλάσνικοφ και φυσικά ταίριαξαν τέλεια και τα αρχικά του ονόματός του. Αλήθεια, γιατί πήρε το συγκεκριμένο νούμερ ο Αμπουμπακάρ και παίρνει διαρκώς αυτό; Όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του, όταν διάλεγε το Νο47 δεν είχε καμία ιδέα ότι παρέπεμπε σε όπλο. Αντιθέτως ήταν μια εναλλακτική για το αγαπημένο του Νο7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε και πήγε Αυστρία ο Αμπουμπακάρ.

«Στην Αμιάν είχα το Νο27. Μου άρεσε το νούμερο, είχε μέσα το τυχερό μου νούμερο που είναι το 7. Γεννήθηκα στις 7 Μαρτίου και το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός. Στη Μονακό είχα το Νο27, στο Βέλγιο το ίδιο. Ήθελα το 27 και στη Φούλαμ αλλά το είχε άλλος παίκτης, ο Ντέιβιντ Μπάτον. Επίσης όλα τα νούμερα που κατέληγαν σε 7, τα είχαν επιλέξει άλλοι και έμενε μόνο το Νο47. Όταν το διάλεξα λοιπόν δεν σκέφτηκα κάτι, δεν έκανα τον συσχετισμό με το όπλο. Τώρα αισθάνομαι χαρούμενος που το επέλεξα. Το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός», ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Φεβουάριο του 2018.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 10άρια και το 10άρι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News