ΑΕΚ: Η χρονιά του Γαλανόπουλου και το νέο συμβόλαιο

ΑΕΚ: Η χρονιά του Γαλανοπούλου και το νέο συμβόλαιο

Ύστερα από δύο σεζόν με λιγοστές συμμετοχές και πολλά δύσκολα προβλήματα τραυματισμών, ο Κώστας Γαλανόπουλος επιστρέφει δριμύτερος και πολύ αποφασισμένος. Θα τον βοηθήσει πολύ σε αυτό η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη διπλή επέμβαση στον ταλαιπωρημένο αστράγαλό του.

Για τον διεθνή 25χρονο μέσο, το φετινό καλοκαίρι δεν είχε καθόλου ξεκούραση καθώς δεν σταμάτησε ούτε μέρα να δουλεύει για να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Και με το καλημέρα έδειξε ότι πατάει πολύ καλά στα πόδια του, δεν έχει τον παραμικρό φόβο, ούτε απασχολεί το μυαλό του στις κινήσεις που κάνει, η υποψία πώς κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά. Δοκιμάστηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια αλλά πλέον νιώθει πως όλα κυλούν σωστά για μία δυναμική επιστροφή.

Ο Γαλανόπουλος στάθηκε ξανά άτυχος σε μία περίοδο που είχε κερδίσει τη θέση του στην ΑΕΚ, έδειχνε διαρκεί σημάδια εξέλιξης και παράλληλα ήταν βασικός στην Εθνική. Στην οποία επίσης επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει ειδικά τώρα που προπονητής της είναι ο Γκουστάβο Πογέτ με τον οποίο γνωρίζονται καλά. Ο ουρουγουανός τεχνικός υπολογίζει πολύ σε εκείνον και θα τον παρακολουθεί στενά από εδώ και στο εξής περιμένοντας να γίνει εκ νέου σημαντικός για την Ένωση, ώστε να επιστρέψει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το νέο συμβόλαιο για Γαλανόπουλο

Παράλληλα πάντως παραμένει ανοιχτή και η υπόθεση του συμβολαίου του διεθνούς μέσου. Ο Γαλανόπουλος αποκτά σε έξι μήνες το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα και ήδη δέχεται από την ΑΕΚ πιέσεις να προσέλθει για να υπογράψει νέα συνεργασία.

Ωστόσο για εκείνον αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα ένα καινούργιο συμβόλαιο, όσο το να αποδείξει στον εαυτό του και στην ομάδα ότι είναι έτοιμος να γίνει ξανά βασικός και μετά να εισέλθει σε αυτή τη διαδικασία. Εξυπακούεται ότι θα το συζητήσει, αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση προτιμά αυτό να συμβεί ενώ θα παίζει ώστε να έχει και περισσότερα διαπραγματευτικά ατού για τις καλύτερες δυνατές αποδοχές.

Έχει περάσει πολλά και έχει ζήσει ακόμα περισσότερα μέσα στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια ο πρωταθλητής με την ομάδα του 2018, μέσος. Έχει ζήσει καταστάσεις που ονειρευόταν από παιδί καθώς είναι βέρος ΑΕΚτζής όπως επίσης και άλλα συμβάντα που τον έχουν απογοητεύσει κατά καιρούς.

Παραμένει βέβαια πιστός στην Ένωση και η προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει σε αυτήν και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του με την ομάδα. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις προτού ολοκληρωθεί η φετινή μεταγραφική περίοδος καθώς είναι δεδομένο ότι από την πλευρά της η ΑΕΚ θα τον πιέσει κι άλλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News