Άρης Μεταγραφές: Δεν τα παρατάει για Σάντι Μίνα ο Καρυπίδης, έκανε νέα επαφή

O Σάντι Μίνα απέρριψε την πρόταση του Άρη να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τη Θέλτα, που καίγεται να βρει μια λύση μέχρι να εκδικαστεί η έφεση του 27χρονου επιθετικού.

Ο Ισπανός επιθετικός, που υπό άλλες συνθήκες θα συζητούσε με ομάδες της πρώτης πεντάδας στη LaLiga, ψάχνει ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη κρατάει ανοιχτή την υπόθεση και προσπαθεί να βρει τρόπους να πείσει τον Σάντι Μίνα και τους εκπροσώπους του πως στον Άρη θα απολαύσει το ποδόσφαιρο και θα κάνει εντυπωσιακή χρονιά!

Ήδη ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει κάνει και νέα επαφή και είναι σε αναμονή. Σίγουρα η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, το είχαμε σημειώσει και από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Άρη. Το θέμα είναι πολύπλοκο, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να δώσει την μάχη του, προτού πάει στις υπόλοιπες επιλογές που έχει για σέντερ φορ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News