ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έβγαλε εισιτήρια για Θεσσαλονίκη ο Νάραϊ

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Κάλεντ Νάραϊ και Φορτούνα Ντίσελντορφ ολοκληρώθηκαν και ο Γερμανός πετάει για Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (15/7)

Ο Κάλεντ Νάραϊ έχει στα χέρια του αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψει από τη Γερμανία για τη Θεσσαλονίκη, όπου και αναμένεται λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) για να προλάβει να υπογράψει και να μπει στη λίστα της UEFA.

Οι λεπτομέρειες που εμπόδιζαν τον Κάλεντ Νάραϊ να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη διευθετήθηκαν και ο Γερμανός εξτρέμ αναμένεται λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) στη Θεσσαλονίκη με στόχο να υπογράψει και πιθανότατα να βρεθεί και στην Ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι. Αναφορικά με την τελευταία, δεν υπάρχει βιασύνη καθώς η κάθε ομάδα έχει την δυνατότητα για αλλαγή στη λίστα μέχρι και την παραμονή των αναμετρήσεων.

Συμφωνία στο 1.5 εκ. Ευρώ συν μπόνους

ΠΑΟΚ και Φορτούνα τα βρήκαν στο 1.5 εκ. Ευρώ. Η Γερμανική ομάδα θα βάλει το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία της, ενώ υπάρχει συμφωνία και για μπόνους που αντιστοιχούν σε επίτευξη προσωπικών και ομάδων στόχων, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τις 250.000 Ευρώ. Ο Νάραϊ θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων και θα ενσωματωθεί άμεσα καθώς προέρχεται από φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με εξαίρεση κάποιες ατομικές προπονήσεις που είχε ακολουθήσει λόγω ενοχλήσεων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News