Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Γερμανός που είχε δώσει δυο πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Μάκαμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Γερμανός που είχε δώσει δυο πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν θα διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στη Χάιφα (20/7, 20.00) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Στέγκεμαν θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ.
Ο 37χρονος σήμερα ρέφερι είχε κληθεί το 2019 στην Ελλάδα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-1) στο ΟΑΚΑ.
Τότε, είχε καταλογίσει δύο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Το ένα είχε αποκρούσει ο Σα, ενώ το άλλο το έκανε γκολ στο 90′ ο Μολό, ισοφαρίζοντας το γκολ του Γκερέρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
