Premier League: Η Νότιγχαμ τον εκτόξευσε και τον έστειλε στην Τότεναμ!
Μοιάζει με το σχολείο. Άλλαξε τάξη και… καθηγητές κι όλα πήγαν απ’ το καλό στο καλύτερο. Αυτό έγινε με τον Τζεντ Σπενς. Ανήκε στην Μίντλεσμπρο, η οποία δεν τον κράτησε. Τον έδωσε δανεικό στη Νότιγχαμ κι αυτή όχι απλώς τον αξιοποίησε, αλλά αποδεικνύεται ότι τον εκτόξευσε.
Ο δανεισμός του 21χρονου αμυντικού ολοκληρώθηκε και έφυγε για… άλλες πολιτείες. Δεν επέστρεψε στη Μίντλεσμπρο καθώς πουλήθηκε στην Τότεναμ. Αποτελεί την 6η της μεταγραφή για τον οποία χρειάστηκε να δαπανήσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.
Στα 21του ετοιμάζεται για νέα καριέρα. Η Τότεναμ έχει αποκτήσει ήδη τους Πέρισιτς, Φόρστερ, Ριτσάρλισον, Μπισούμα και Λενγκλέ. Πλέον ο Αντόνιο Κόντε έχει άλλο ένα… γρανάζι στη μηχανή που στήνει με τον Τζεντ Σπενς να υπογράφει για πέντε χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μόργκαν: «Είδα το βίντεο με τον Γιάννη και την υποδοχή Σπανούλη»
- Ιτούδης: «Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο σπίτι του, κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ»
- Παναθηναϊκός: Ο Μάνγκας... φέρνει Κρίστιανσεν - Πώς έγινε η ανατροπή και οι «πράσινοι» παίρνουν τον 23χρονο από τη Λέστερ
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Ποιος θα τη σταματήσει...
- ΑΕΚ: Τέλος στο σίριαλ - Συμφωνία με Γιόβιτς για νέο συμβόλαιο - Πόσα θα παίρνει
