ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου μιλάει ανοικτά για μεταγραφές και τις περιμένει

ΠΑΟΚ ΛΕΦΣΚΙ Οι ερωτήσεις για τις μεταγραφές επικράτησαν στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Λέφσκι στη Σόφια

Η συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Βουλγαρία κύλισε όπως ακριβώς περιμέναμε πως θα κυλίσει. Οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν τις μεταγραφές, από το βαθμό ετοιμότητας των τελευταίων μέχρι τις επόμενες.

Υπήρχαν φορές στο παρελθόν που, σε παρόμοιες καταστάσεις, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δείξει να ενοχλείται από την επιμονή των δημοσιογράφων να τον ρωτούν για μεταγραφές. Αυτή τη φορά, όχι μόνο δεν έδειξε να ενοχλείται αλλά απάντησε σε όλες, δίνοντας μάλιστα και υλικό προς σχολιασμό.

Γι’ αυτό απάντησε για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου

Ο λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τις μεταγραφές, και με τις απαντήσεις του έδωσε… ψωμάκι ήταν ένας. «Περιμένω κάποιες κινήσεις, η διοίκηση ξέρει» είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός, επιβεβαιώνοντας πως η υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο δεν είναι η μοναδική. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει τις εισηγήσεις του και μίλησε δημόσια για το αίτημα που έχει καταθέσει στη διοίκηση. Παράλληλα, έδειξε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις τόσο αναφορικά το χρονικό σημείο που έγιναν αυτές όσο και για την ποιότητα των μεταγραφών.

Μπαίνει στη λίστα ο Νάραϊ

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (20/7) ο ΠΑΟΚ θα έχει προχωρήσει σε μια αλλαγή στην Ευρωπαϊκή του λίστα. Ο Κάλεντ Νάραϊ αναμένεται να μπει σε αυτή, με πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τόμας Μουργκ. Την ίδια στιγμή, υπάρχει και μια αφαίρεση, χωρίς αντικατάσταση, με τον Παναγιώτη Τζίμα να παραχωρείται στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού. Όσον αφορά την αναμέτρηση στη Βουλγαρία, οριστικά εκτός μάχης τέθηκε ο Λύρατζης, καθώς δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News