ΕΠΟ: Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία Μπαλτάκου - «Εξαφάνισε» επιστολή συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ

ΕΠΟ: Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία Μπαλτάκου – «Εξαφάνισε» επιστολή συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ | Διαιτησία, ΚΕΔ

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός… παρασκηνιολόγος του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αντιληφθείς ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ενεργεί από τις πρώτες του κιόλας εβδομάδες, ως εκπρόσωπος των «λίγων» καταστρατηγώντας ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες της δημοκρατίας με τις ενέργειές τους.

Οι πρακτικές, όμως, που χρησιμοποιεί ο διοικητικός ηγέτης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να δικαιολογήσει… αδικαιολόγητες αποφάσεις, ξεπερνούν ακόμη τα ιδιαίτερα ψηλά στάνταρντς που είχαν θέσει οι προκάτοχοί του στο Πάρκο Γουδή.

O κατά ΕΠΟ… αποτυχημένος συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ πάει Premier League!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από την κίνηση Μπαλτάκου για μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ παρά την αντίθετη επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της Super League. Μοιραία, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ φροντίζει να προχωρά καθημερινά σε κινήσεις που έχουν ως μοναδικό γνώμονα την ισοπέδωση και την απαξίωση της προσφοράς του Άγγλου αρχιδιαιτητή, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται – λίαν επιεικώς – μη θεμιτές έως… απαράδεκτες και τριτοκοσμικές.

Το νέο «επίτευγμα» του προέδρου της ΕΠΟ και των συνεργατών του σχετίζεται με την… εξαφάνιση της επιστολής παραίτησης του Τζέικομπ Κόλιν (Αντιπρόεδρου της ΚΕΔ & Υπεύθυνου για την 2η Κατηγορία Αξιωματούχων Διαιτησίας). Ο λόγος της εξαφάνισης; Ότι τα αίτια της παραίτησης δεν… βόλευαν τη ρητορική Μπαλτάκου.

Βλέπετε το «δεξί χέρι» του Κλάτενμπεργκ (και ολόκληρο το επιτελείο του Άγγλου αρχιδιαιτητή) παρήγαγε τόσο… τραγικό έργο στην Ελλάδα, που δέχτηκε πρόταση από την Premier League για να εργαστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.   

Αντί, λοιπόν, η ΕΠΟ να δημοσιοποιήσει ως όφειλε την επιστολή, επέλεξε να την… καταχωνιάσει σε κάποιο συρτάρι και να την εξαφανίσει από προσώπου γης. Σαν να μην υπήρξε ποτέ! Βλέπετε μια πρόσκληση εργασίας από την Premier League στον στενό συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ κρίθηκε ως… μη βολική από τους «επικοινωνιολόγους» του Μπαλτάκου στην προσπάθεια αποδόμησης των στελεχών της ΚΕΔ που διώκονται ως αποτυχημένοι!

Αναλυτικά η επιστολή του Τζέικομπ Κόλιν προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ως εξής:

«Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι έχω αποδεχτεί μια θέση με τους επαγγελματίες διαιτητές αγώνων που διευθύνουν αγώνες στην Αγγλία ως βοηθός προπονητή διαιτητή. Έναρξη την 1η Αυγούστου 2022.

Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα δουλεύοντας δίπλα στον κ. Clattenburg και την ΚΕΔ για να βελτιώσω και να στηρίξω τους Έλληνες διαιτητές. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας των αξιωματούχων αγώνων.

Η ευκαιρία να συμμετάσχω στην επίσημη διοργάνωση επαγγελματικών αγώνων, συνεργαζόμενοι με αξιωματούχους αγώνων της Premier League και της ελίτ κατηγορίας είναι μια πραγματική ευκαιρία.

Ελπίζω να συνεργαστώ ξανά μαζί σας στο μέλλον και εύχομαι σε εσάς και σε όλους τους Έλληνες φίλους μου καλή τύχη στο μέλλον.

Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση, Τζέικομπ Κόλιν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News