Μάνουελ Νόιερ: Πώς ένας ταξιτζής τον «έκανε ρόμπα» στις εφημερίδες

Ένας ταξιτζής βρήκε κι επέστρεψε το πορτοφόλι που έχασε ο Μάνουελ Νόιερ αλλά η συνέχεια τον έκανε να εξοργιστεί…

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έχασε το πορτοφόλι του σε ένα ταξί. Το βρήκε στο τέλος της βάρδιας του, ο τίμιος οδηγός κι έκανε τα πάντα για να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Το πορτοφόλι είχε μέσα την ταυτότητα του Νόιερ, μια κάρτα Visa Platinum, μια μαύρη MasterCard και περίπου 800 ευρώ σε μετρητά.

Ο οδηγός πήγε στην αρχή στο σπίτι του Νόιερ, αλλά αυτός δεν ήταν στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Μετά πήγε στο Τέγκερνσι όπου ο διεθνής γκολκίπερ έχει ένα σπίτι, αλλά ούτε εκεί τον βρήκε.

Το δώρο του Νόιερ εξόργισε τον ταξιτζή

Τελικά επικοινωνήσε με τον μάνατζέρ του στον οποίο επέστρεψε το πορτοφόλι και άφησε τα στοιχεία επικοινωνίας του με την ελπίδα ότι, ως ο τυχερός που βρήκε το πορτοφόλι του Γερμανού σταρ, θα ανταμειφθεί δίκαια.

Μετά από δύο εβδομάδες, ένα δέμα έφτασε στο σπίτι τού του οδηγού. Το άνοιξε και βρήκε μέσα μια υπογεγραμμένη φανέλα του Νόιερ χωρίς ένα σημείωμα ή ένα ευχαριστώ.

Δεν άντεξε και βγήκε και τα είπε όλα στον Τύπο. «Η ανταμοιβή είναι κοροϊδία! Έχω τέσσερα παιδιά. Τι να την κάνω τη φανέλα;» ειπε ταξιτζής, έχοντας υπόψη ότι ο Νόιερ κερδίζει γύρω στα 18 εκατ. ευρώ ετησίως.

Άλλο που δεν ήθελε η Bild, βγήκε με πηχιαίους τίτλους και τον επέκρινε δεόντως.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News