ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε στην επικαιρότητα θέμα Κούρτιτς

ΠΑΟΚ Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε στο επίκεντρο το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάσμιν Κούρτιτς

Τα πρώτα απόνερα της ήττας του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι Σόφιας με 2-0 ήρθαν με τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στον Γιάσμιν Κούρτιτς και το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν είναι ξεκάθαρο.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκουν για τον Κούρτιτς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για την απουσία του Γιάσμιν Κούρτιτς από την αρχική ενδεκάδα: «Ο Κούρτιτς δε ξεκίνησε βασικός γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες. Υπάρχει και ακόμα ένα πρόβλημα που ευελπιστώ και περιμένω να λυθεί, μεταξύ εκείνου και της ομάδας. Δεν ξέρω αν η παρουσία του Κούρτιτς θα αποσοβούσε τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος». Πριν από δυο μέρες, το Sportday.gr αναφέρθηκε στο θέμα που υπάρχει με τον Γιάσμιν Κούρτιτς και το μέλλον τον στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος κοιτάξει προς την πόρτα της εξόδου, και αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος ποτυ ο Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας. Ο πρώτος ήταν η εικόνα του Σβαμπ στην προετοιμασία.

Η ήττα από τη Λέφσκι έκανε τα πάντα πιο δύσκολα

Ο ΠΑΟΚ πήγε στη Σόφια με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης και να διαχειριστεί με ηρεμία όλα τα ανοικτά ζητήματα. Και φεύγει με το φάσμα του αποκλεισμού να βαραίνει όλα τα ανοικτά ζητήματα. Υποθετικά μιλώντας, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε μπει σε διαδικασία παραχώρησης του Κούρτιτς ανάμεσα στις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι αν η αναμέτρηση στη Σόφια είχε πάει καλά. Όλα αυτά βγαίνουν από την εξίσωση, με τον Λουτσέσκου να έρχεται να ρίχνει λάδι στη φωτιά με την ατάκα του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News