ΦΛΟΡΕΝΤΙΝΟ ΠΕΡΕΘ: Νέο ηχητικό κατά του Οζίλ και της κοπέλας του

Καινούργιο ξέσπασμα από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης με «θύμα» αυτή τη φορά τον Μεσούτ Οζίλ και την τότε κοπέλα του.

Συνεχίζεται η διαρροή ηχητικών αποσπασμάτων απο προσωπικές συνομιλίες του Φλορεντίνο Πέρεθ, στις οποίες καταφέρεται με προσβλητικά σχόλια εναντίων πολλών πρώην παικτών και προπονητών της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά οι «σφαίρες» του κατευθύνθηκαν κατά του Μεσούτ Οζίλ και της τότε κοπέλας του.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» μιλάει για την περίοδο που πρωτοήρθε στην ομάδα και για το πως ξώκειλε όταν γνώρισε τη «ζωή» της Μαδρίτης.

«Αυτός ήρθε εδώ μία σύντροφο 21 ετών. Ήταν από εκείνους τους Τούρκους τρίτης γενιάς κι… ανακαλύπτει την Μαδρίτη. Χαμός. Ξέχασε ότι ήταν Τούρκος, ξέχασε το χοιρινό, ξέχασε την τρίτη γενιά, ξέχασε και την σύντροφο. Παράτησε την κοπέλα και άλλαξε τρόπο ζωής. Ερωτεύτηκε ένα μοντέλο από την Ιταλία, από το Μιλάνο. Από τότε μίσθωνε ιδιωτικό τζετ, πήγαινε εκεί, έκανε ό,τι έκανε και γυρνούσε πίσω.

Μία μέρα ο Μουρίνιο, που είχε και πολύ πλάκα, τα πήρε και του είπε: Έι Οζίλ, με αφήνεις να σου μιλήσω εμπιστευτικά, σαν να ήμουν πατέρας σου; Κοίτα. Αυτή η κυρία που βγαίνεις, έχει πάρει όλη την Ίντερ κι όλη την Μίλαν, συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού επιτελείου και των δύο ομάδων»! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News