ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός θα γίνει στις 21 Μαΐου 2022 στο ΟΑΚΑ

Ύστερα από πολλά χρόνια με ήξεις αφήξεις, η ΕΠΟ ανακοίνωσε έγκαιρα την ημερομηνία και τον τόπο του τελικού του δεύτερου μεγαλύτερου εγχώριου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει όχι μόνο τις προϋποθέσεις και τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ακόμα την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής!

Ναι, δεν είναι ανέκδοτο. Η ΕΠΟ του νέου προέδρου, Θοδωρή Ζαγοράκη, αποφάσισε νωρίς-νωρίς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τον δεύτερο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θεσμό, κάτι που είχε να συμβεί αρκετά χρόνια. Το εγχειρίδιο με τις οδηγίες για τον έγκαιρο προγραμματισμό είχε αραχνιάσει σε κάποιο ράφι των γραφείων της ΕΠΟ και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις διαδεχόντουσαν η μία την άλλη. Όχι πια…

Ο τελικός για τη σεζόν 2021-22 θα γίνε, στις 21 Μαΐου του 2022, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΕΠΟ.

Βέβαια, επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι, ας δούμε πρώτα ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού και μετά βλέπουμε, αν τηρηθεί η προκήρυξη κατά γράμμα.

Για την ιστορία, στην πρώτη φάση θα ξεκινήσουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, στην 3η θα μπουν αυτές της Super League 2, στην 5η δέκα ομάδες της Super League 1 και στην 6η οι τέσσερις που κέρδισαν πέρυσι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News