ΑΕΚ: Εντονη αντίδραση για το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ
Η ΑΕΚ σκόραρε στο 42′ της αναμέτρησης με την Βελέζ με τον Ανσαριφάρντ αλλά το γκολ ακυρώθηκε, λανθασμένα, ως οφσάιντ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά το γκολ που πέτυχε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Βελέζ Μόσταρ, πέτυχε γκολ και στο 42ο λεπτό αλλά ακυρώθηκε, λανθασμένα, ως οφσάιντ. Από το ριπλέι φάνηκε ότι ο Ιρανός βρισκόταν σε κανονική θέση όταν έκανε την επαφή με την μπάλα.
«Είμαι σίγουρος, μου ακυρώσατε κανονικό γκολ» φώναζε ο Ανσαριφάρντ μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ενώ το ίδιο έλεγαν στους διαιτητές και οι άνθρωποι του πάγκου.
Ο Βέλγος διαιτητής της αναμέτρησης αρκέστηκε σε ένα «Πηγαίνετε στα αποδυτήρια» προς τους ανθρώπους της Ένωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αλγκουαθίλ: Τι ανέφερε για τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θρυλικό γέλιο»
- Η Team Hellas ξεκινά το ταξίδι της για το Ντακάρ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
- Ελ Αραμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αποθέωση»
- Μπέος σε Λανουά: «Μη νομίζεις ότι είσαι στο απυρόβλητο - Ο Τζήλος και ο Πολυχρόνης πρέπει να πάνε οριστικά σπίτια τους»
