ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κανένα θέμα με Έρικσον προχωρά με Θεοδοσιάδη

Εντός του διημέρου θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις από τον Πιερικό με τον σχεδιασμό να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους του Πιερικού, το δημοσίευμα περί συζητήσεων με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν υπάρχει ζήτημα, δεύτερον γιατί πρόσφατα ανακοινώθηκε η παραμονή του Νίκου Θεοδοσιάδη και του επιτελείου του και τρίτον γιατί όπως αναφέρει το περιβάλλον της ομάδας δεν υπάρχει ανάγκη από κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά ουσίας.

Εκτός αυτού το βάρος των διαπραγματεύσεων με παίκτες και προπονητές, έχουν αναλάβει συγκεκριμένα άτομα από τη διοίκηση της ομάδας. Τα οποία όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SD δεν έχουν μιλήσει, με τον Σουηδό τεχνικό. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και η πρόσληψη του Σάββα Ταταρίδη, στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ενισχύοντας το υπάρχον τεχνικό τιμ.         

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πιερικός θα συνεχίσει με την εταιρεία ένδυσης, με την οποία συνεργάστηκε και τη φετινή σεζόν. Τέλος αναφορικά με τα μεταγραφικά το διήμερο που έρχεται αναμένεται να περιλαμβάνει σημαντικές εξελίξεις, τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων όσο και σε αυτό των μεταγραφών.    

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News