ΑΕΚ: Ο Βίντα στην Αστυνομία - Παράταση στον ερχομό του στην Ελλάδα
Ένα απρόοπτο συμβάν θα καθυστερήσει την άφιξη του Ντομαγκόι Βίντα στην Ελλάδα κατά ένα 24ωρο.
Ο Κροάτης διεθνής, που έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στην ΑΕΚ, έπεσε, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Ένωσης, θύμα ληστείας στην πατρίδα του την Κροατία. Οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας από το σπίτι του. Ευτυχώς την ώρα της διάρρηξης ο Βίντα δεν βρισκόταν στην οικία του.
Όπως είναι φυσικά, ο Κροάτης χρειάζεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να συλληφθούν οι δράστες. Τούτο σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή, αντί για την Πέμπτη και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αργά το βράδυ, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Šestine του Ζάγκρεμπ και πήραν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 600.000 ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AEK: Αυτή μάλιστα είναι μεταγραφή… Αγιά Σοφιάς, στα κίτρινα ο Βίντα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
