MLS: Σόου με... βόλεϊ Κιελίνι και γκολάρα του Μπέιλ για τους Λος Άντζελες
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι κατέβασε την μπάλα με τα χέρια στον αγώνα των Λος Άντζελες με την Ρεάλ Σολτ Λέικ, δέχθηκε κίτρινη κάρτα, αλλά σταμάτησε την αντεπίθεση των αντιπάλων. Ο Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στη νίκη με 4-1.
Ο έμπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός άφησε το στίγμα του στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες FC κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ για το MLS, όταν σταμάτησε την μπάλα με… τα χέρια, σε μία φάση στο στάδιο «Ρίο Τίντε», που παρέπεμπε περισσότερο σε βόλεϊ!
Σε μία αντεπίθεση των αντιπάλων, ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποφάσισε να κόψει με ευφάνταστο τρόπο τη φάση, «κιτρινίστηκε» αλλά πρόλαβε τον κίνδυνο για την ομάδα του, που κέρδισε με 4-1. Στο ίδιο παιχνίδι, ο Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε ένα ωραίο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με την ενέργεια του άλλοτε στόπερ της Γιουβέντους, γελούσαν μέχρι και οι παίκτες της Ρεάλ Σολτ Λέικ.
Chiellini playing volleyball in MLS pic.twitter.com/DiygQMc8l7
— James Nalton (@JDNalton) August 7, 2022
Δείτε το γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ:
HE'S GARETH BALE. 🏴🐉#LAFC pic.twitter.com/r22UgbUFKg
— LAFC (@LAFC) August 7, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
