ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ πήρε θέση δίπλα στον Ίνγκασον

Ο Νορβηγός μπακ έγραψε την πρώτη του παρουσία σε εσωτερικό φιλικό, αγωνιζόμενος στο πλευρό του ποδοσφαιριστή που αποτελεί και το εξωαγωνιστικό του στήριγμα

Όταν ο Ιβάν Νέρμπεγκ συμφωνούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, απορρίπτοντας και την τελευταία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τη Βαλερέγκα, ο Δικέφαλος του Βορρά τον ήθελε για να πλαισιώσει την αρχική τριάδα από την οποία θα προέκυπτε το κεντρικό δίδυμο. Ήταν το διάστημα που δεν είχαν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με τον Χοσέ Κρέσπο, και υπήρχε αισιοδοξία για την παραμονή του Ισπανού.

Ο Κρέσπο δεν δέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, η Βαλερέγκα δεν δέχθηκε να αφήσει νωρίτερα τον Νέσμπεργκ και τον κράτησε μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του και ο Νορβηγός ξεκίνησε τις προπονήσεις στις αρχές Αυγούστου, με την ομάδα να προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του πρόωρου (και πέρα για πέρα δίκαιου) αποκλεισμού από το Conference League.

Ο Νέσμπερμπ αγωνίστηκε, στο εσωτερικό φιλικό του περασμένου Σαββάτου, στο πλευρά του Σβέριρ Ίνγκασον, σε ένα δίδυμο που θα δουλέψει αρκετά το προσεχές διάστημα. Ο Νορβηγός περιμένει την εντός και εκτός γηπέδου στήριξη του Ισλαδού. Ο Νέσμπεργκ εξ’ αρχής ήξερε πως ο «Ίνγκι»,  όχι μόνο λόγω θέσης αλλά και καταγωγής (αμφότεροι προέρχονται από τη βόρεια Ευρώπη), θα αποτελέσει τον «συνδετικό του κρίκο» στην ενσωμάτωσή του στον ΠΑΟΚ.

Το πλέον πιθανό είναι να δούμε το συγκεκριμένο δίδυμο στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, στις 13 Αυγούστου, που θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News