ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Τολισό

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε γνωστό πως ο Κορεντέν Τολισό διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Κορεντέν Τολισό θα λείψει από το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Μπάγερν Μονάχου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Η βαυαρική ομάδα, με το που γνωστοποιήθηκε η είδηση, έθεσε σε καραντίνα τον παίκτη, στην πατρίδα του, προκειμένου να αποφευχθεί η περίπτωση να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον συμπαίκτη του. Αυτό είχε συνέπεια ο ποδοσφαιριστής να μην ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της πρωταθλήτριας Γερμανίας, χάνοντας έτσι βασικό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Για προληπτικούς λόγους, όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, κατά την επιστροφή της στις προπονήσεις.
Corentin Tolisso has tested positive for coronavirus. He is currently self-isolating in his home country, France. pic.twitter.com/X5a4gKIjye
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 27, 2021