ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στην Αθήνα τη Τετάρτη (28/07) ο Σάρλια
Αύριο (28/07) αναμένεται στην Ελλάδα ο 24χρονος Κροάτης σέντερ μπακ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Για τη Τετάρτη (28/07) έχει προγραμματιστεί ο ερχομός του Ζβόνιμιρ Σάρλια στην Αθήνα ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και να επισημοποηθεί η συμφωνία του με το «Τριφύλλι».
Τη Πέμπτη (29/07) θα υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και έπειτα θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
Αφότου γίνει αυτό και τακτοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά θέματα, ο 24χρονος Κροάτης στόπερ δεν θα ταξιδέψει για το Χορστ της Ολλανδίας προκειμένου να ενταχθεί το γρηγορότερο δυνατό στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού κρίθηκε πιο σωστό να μην ταλαιπωρηθεί για να προλάβει μόλις δυο μέρες προετοιμασίας.
Έτσι, θα περιμένει την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Ο Σάρλια έκανε ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής και υπολογίζεται πως χρειάζεται περίπου δυο εβδομάδες για να επανέλθει στα επίπεδα που θα του επιτρέψουν να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
