Ολυμπιακός Μεταγραφές: Μέρα Ντε λα Φουέντε στο λιμάνι
Η άφιξη, τα ιατρικά και οι αναμενόμενες ανακοινώσεις του Ολυμπιακού για τον 21χρονο διεθνή Αμερικανό εξτρέμ, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, που αποκτάται δανεικός από τη Μαρσέιγ
Τα ρεπορτάζ από Γαλλία και Τουρκία την Πέμπτη (11/8) αποδεικνύονται απολύτως ακριβή αφού πλέον υπάρχει άφιξη του Κόνραντ ντε λα Φουέντε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο 21χρονος διεθνής Αμερικανός εξτρέμ αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ με την ελπίδα να δώσει ταχύτητα και ποιότητα στα ερυθρόλευκα φτερά, στοιχεία που δεδομένα έχει ο παίκτης.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τη Μπεσίκτας σ’ αυτό το άτυπο μπρα-ντε-φερ για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ και βρήκε σύμφωνο και τον Κάρλος Κορμπεράν.
Ένα «προϊόν» της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα
Ο Ντε λα Φουέντε αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, La Masia, από την οποία τον απέκτησε η Μαρσέιγ πέρυσι το καλοκαίρι έναντι 3 εκατ.ευρώ.
Την Παρασκευή (12/8) ο μικρόσωμος (1.70μ.) ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά και εργομετρικά και εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του από τη γαλλική ομάδα.
Ο δεξιοπόδαρος Ντε λα Φουέντε αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο ωστόσο τα καταφέρνει εξίσου και στο δεξί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
