Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Με απατούσε με 12 γυναίκες, το lockdown μαζί του ήταν εφιαλτικό, μια κόλαση!»

Συνεχίζεται η δίκη του Ράιαν Γκιγκς, που κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά στην πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ με την ίδια να αναφέρει ότι την απατούσε με 12 γυναίκες και έζησε μία «κόλαση» δίπλα του, κατά την περίοδο του lockdown.

Η πρώην σύντροφος του Ράιαν Γκιγκς, Κέιτ Γκρέβιλ είπε στους αστυνομικούς, κλαίγοντας με λυγμούς, ότι ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου,  την απάτησε με δώδεκα γυναίκες.

Νωρίτερα στη δίκη που είναι σε εξέλιξη, υποστήριξε ότι η παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε οκτώ σχέσεις. Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά προς την Κέιτ Γκρέβιλ, τον Νοέμβριο του 2020, που είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας. Ένα αδίκημα που επισύρει μέγιστη ποινή πενταετούς φυλάκισης.

Η 38χρονη κλαίγοντας περιέγραψε ότι ήταν σε lockdown μαζί του, βιώνοντας μία «ζωντανή κόλαση», στο πλαίσιο τέταρτης ημέρας της δίκης, την Πέμπτη (11/8). Είπε στους ένορκους ότι ο 48χρονος, ήταν πολύ θυμωμένος και επιθετικός και ότι ήταν μια φρικτή στιγμή για την ίδια.

Χθες στο δικαστήριο προβλήθηκαν πλάνα από τις κάμερες της αστυνομίας, από τη νύχτα που η Γκρέβιλ, πήγε να καταγγείλει τον Γκιγκς. «Με απάτησε με 10 ή 12 γυναίκες. Κάθε φορά έβρισκα κάτι ακόμα χειρότερο. Έβρισκα το iPad του, το κράτησα όλο για μένα για δύο εβδομάδες. Ήταν σχέσεις που συνεχίζονταν από το 2014», ανέφερε η ίδια.

«Ένιωσα σαν να έχανα το μυαλό μου. Πάθαινα κρίσεις πανικού. Ήταν κάτι φρικτό για μένα. Ήταν ένας κακοποιητικός φαύλος κύκλος που με έκανε να νιώθω ανασφάλεια. Συνέχισα να γυρίζω πίσω, συνέχιζε να υπόσχεται. Με έκανε να πιστέψω ότι δεν θα το έκανε ξανά και, ανόητα, επέστρεψα. Ντρέπομαι πολύ για αυτό, αλλά το έκανα», πρόσθεσε. Παράλληλα, ομολόγησε ότι προφασίστηκε πως ανιχνεύτηκαν καρκινικά κύτταρα στον οργανισμό της, ώστε να αποφύγει τις ερωτικές επαφές μαζί του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News