Παναθηναϊκός: Το «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» βγήκε από τον Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε ασυζητητί την προσφορά της Τραμπζονσπόρ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Όμως, η μεταβολή που συντελέστηκε στο status του αρχηγού δεν πέρασε απαρατήρητη…

Η πληροφορία περί πρότασης Τραμπζονσπόρ για την αγορά του Δημήτρη Κουρμπέλη, προέκυψε από την Ελλάδα και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Τουρκία. Δεν είναι τυχαίο πως τα τουρκικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν την είδηση, αλλά ούτε σε δεύτερο χρόνο δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση.

  • Ο Παναθηναϊκός απέρριψε την προσφορά των 650.000 ευρώ για τον αρχηγό του και ορθώς έπραξε. Εάν η Τραμπζονσπόρ θα επανέρθει με αυξημένη πρόταση για τον διεθνή αμυντικό μέσο, θα φανεί στις επόμενες μέρες.
  • Πάντως, αξίζει να σημειωθεί μία μεταβολή, που δεν πήρε την προβολή που της άξιζε… Μέχρι να ταλαιπωρηθεί από το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών, ο Κουρμπέλης συμπεριλαμβανόταν στην κατηγορία των «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» του Τριφυλλιού.
  • Προφανώς, αυτό το status έχει μεταβληθεί και πλέον «όλοι έχουν την τιμή τους». Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεπουλήσει τον αρχηγό του. Πάντως, έχει την πρόθεση να συζητήσει, εάν τεθεί επί τάπητος ένα σοβαρό ποσό.
  • Γιατί συνέβη η μεταβολή; Προφανώς, γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν θεωρεί τον Κουρμπέλη αναντικατάστατο στα πλάνα του. Εξυπακούεται πως τον εκτιμά ως ποδοσφαιριστή και θα τον χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν είναι ο 28χρονος παίκτης το πρωτοκλασάτο «6» της ενδεκάδας.
  • Ο ρόλος του βασικού αμυντικού χαφ έχει περάσει στον Ρούμπεν, άτυπος αρχηγός έχει αναδειχτεί ο Σένκεφελντ και ο Κουρμπέλης ψάχνει από την αρχή τη θέση του στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς.
  • Πως θα αντιδράσει ο Κουρμπέλης; Και τι θα γίνει με το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2023; Αυτά είναι μια άλλη ιστορία…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News