Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 1-4: Ο Φάτι... κέρασε, ο Λεβαντόφσκι γιόρτασε

Δύο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεαλ Σοσιεδάδ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άνσου Φάτι.
Πάρτι στο Σαν Σεμπαστιάν για τη Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ με νίκη των Καταλανών με 4-1. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Τσάβι -μετά το 0-0 την 1η αγωνιστική κόντρα στη Ράγιο- ανήμερα των γενεθλίων του Λεβαντόφσκι. Δύο γκολ για τον Πολωνό, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άνσου Φάτι, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε το ματς.
Στο «Ανοέτα» η βραδιά ξεκίνησε ιδανικά για τη Μπαρτσελόνα. Σε μόλις 44 δευτερόλεπτα ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ. Προσγείωση στο 6ο λεπτό και 1-1 από τον Αλεξάντερ Ίσακ.
Στο 64′ ο Τσάβι βάζει τον Φάτι και το πάρτι αρχίζει. Πάσα με τακουνάκι στον Ντεμπελέ στο 66′ και 1-2. Στο 68′, αντί του Ντεμπελέ ο Λεβαντόφσκι και 1-3. Και στο 79′ ο Πολωνός έβγαλε τα… δανεικά, σέρβιρε στον Φάτι με τακουνάκι και λίγη τύχη κι ο 19χρονος Ισπανός έκανε το τελικό 1-3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
