Άρης: Ταύτιση απόψεων στην τηλεδιάσκεψη κορυφής για το νέο γήπεδο - Η δήλωση Τριμμάτη-Αρβανίτη

Sportday.gr

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη κορυφής με θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου του Άρη, με όλους τους φορείς να δεσμεύονται για την υλοποίηση του μεγάλου έργου.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι άνθρωποι του Άρη για το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης κορυφής με τους εκπροσώπους της Πολιτείας με θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νικόλας Τριμμάτης δήλωσε σχετικά:

«Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης που αφορούσε το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΑΡΗ. Υπήρξε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και οριοθετήθηκε ένας χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα meetings ώστε να προχωρήσουν κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποίο θα δώσουν στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να προχωρήσει το ζήτημα στην τελική του φάση.

Στη φάση της υλοποίησης. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης , της Πολιτείας, της Περιφέρειας αλλα και των Δήμων στην τηλεδιάσκεψη έδειξαν βούληση και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες. Είμαι πεπεισμένος ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις, ώστε το μεγάλο όραμα της οικογένειας του ΑΡΗ να πάρει σάρκα και οστά».

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε:

«Η σύσκεψη πήγε καλά, συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί, ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Από δω και πέρα περιμένουμε πράξεις για το νέο γήπεδο του Άρη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα οι κ.κ. Σκέρτσος (υπουργός Επικρατείας), Γιουτίκας (αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος), Δημητριάδης (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης) και Καϊτεντζίδης (δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη).

Συγκροτήθηκε τεχνική επιτροπή που θα «τρέξει» τις διαδικασίες

Στη διάρκεια της σύσκεψης καταρτίστηκε ο χάρτης υλοποίησης του έργου και συγκροτήθηκε τεχνική επιτροπή που θα «τρέξει» τις διαδικασίες.

Στην τεχνική επιτροπή θα μετέχουν από πλευράς ΠΑΕ Άρης: ο επιχειρηματίας Νίκος Τριμμάτης, που αναλαμβάνει και χρέη αντιπροέδρου στην ΠΑΕ.

Από πλευράς Ερασιτέχνη Άρη: ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης.

Απο πλευράς κυβέρνησης: ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου, Θύμιος Μπακογιάννης και ο πρώην υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου.

Από πλευράς Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλιας και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας.

Από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης: ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωκράτης Δημητριάδης και ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου, Δημήτρης Μήτρου.

Από πλευρά Δήμου Πυλαίας: ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μαζί με δύο αρμόδιους αντιδημάρχους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News