ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας με τη σύμφωνη γνώμη Λουτσέσκου - Μπότο

EUROKINISSI

Οι πληροφορίες της Sportday.gr για την αποδοχή της πρότασης της Τουλούζ για τον Χάρη Τσιγγάρα επιβεβαιώθηκε με τον ΠΑΟΚ να ευελπιστεί πως μπορεί να βάλει στα ταμεία του μέχρι και 3,5 εκατομμύρια Ευρώ

Ο Χάρης Τσιγγάρας ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τουλούζης με τον ΠΑΟΚ να αποδέχεται την πρόταση της τοπικής Γαλλικής ομάδας για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου, επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε η Sportday.gr νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κερδίζει μίνιμουν 300.000 Ευρώ και μάξιμουμ 3,5 εκατομμύρια.

Η συμφωνία ΠΑΟΚ και Τουλούζ προβλέπει την καταβολή ενοικίου ύψος 300.000 Ευρώ, το οποία θα αυξηθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του Τσιγγάρα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, καθώς ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το 15%.

Λουτσέσκου και Μπότο συμφώνησαν για τη μη κάλυψη της θέσης

Τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και ο Ζοσέ Μπότο συμφώνησαν με την δανεισμό του Τσιγγάρα στη Τουλούζν, αποφασίζοντας παράλληλα πως δεν θα γίνει προσθήκη για την κάλυψη της θέσης που ανοίγει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος ποσοτικά, όμως βάσει αγωνιστικών χαρακτηριστικών δεν διαθέτει παίκτη με τα στοιχεία του Τσιγγάρα. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής αποφάσισαν να μην θέσουν θέμα απόκτησης παίκτη στη θέση του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News