Μπαμπά Ντιένγκ: Άκρως τρελή κι απίθανη ιστορία! Με το στυλό στο χέρι, μεταγραφή δεν πήρε

ΑΠΕ

Δύο ομάδες τον ήθελαν. Η μία έστειλε αεροπλάνο να τον παραλάβει, διάλεξε την άλλη και τελικά ο Μπαμπά Ντιένγκ δεν πήρε μεταγραφή κι έμεινε στη Μαρσέιγ.

Στα… πόδια του «σφάχτηκαν» δύο ομάδες. Πάνω που… έκλεινε στη μια, την άφησε στα κρύα του λουτρού και ετοιμάστηκε να πάει στην άλλη. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τις ιατρικές εξετάσεις. Κόπηκε και… κάθισε στα αυγά του.

Όσες παροιμίες, γνωμικά και φράσεις κλισέ αν ξέρεις είναι πιθανό να βρουν εφαρμογή στην περίπτωση του Μπαμπά Ντιένγκ. Μιλάμε για ένα άκρως τρελό κι απίθανο μεταγραφικό φινάλε με μια… μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ.

Ο Μπαμπά Ντιένγκ, μάθαμε την Πέμπτη ότι συμφώνησε με τη Λιντς με την έγκριση της ομάδας του, δηλαδή της Μαρσέιγ. Οι Βρετανοί έστειλαν ιδιωτικό αεροπλάνο να το παραλάβει από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Καθ’ οδόν σε αυτό ο ατζέντης του τον ενημέρωσε ότι η Νις κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο Σενεγαλέζος είπε το «ναι», το αεροπλάνο της Λιντς επέστρεψε άδειο μόλις η Μαρσέιγ ενημέρωσε για την ξαφνική εξέλιξη.

Ο περιχαρής Ντιένγκ πήγε στη Νίκαια για τα διαδικαστικά, αλλά έμεινε αυτός τελικά στα… κρύα του λουτρού καθώς «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις. Επέστρεψε στη Μασσαλία, όπου πλέον δεν τον περίμενε κανένα ιδιωτικό αεροπλάνο και καμία πρόταση. Το… σύμπαν είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News