ΠΑΟΚ: Υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό του φλερτ Σπέτσια - Μπότο;

EUROKINISSI

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του Ζοσέ Μπότο συνδέεται με τη Σπέτσια. Το περίεργο είναι πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ «ακούγεται» για μια ομάδα…

Αν κανείς κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για ρεπορτάζ που συνδέουν τον Ζοσέ Μπότο με την Σπέτσια, θα βρει παρόμοια σε τουλάχιστον τρεις διαφορικές ημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι. Η Ιταλική ομάδα φαίνεται πως ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο για να της τρέξει ένα πλάνο παρόμοιο με αυτό που προσπαθεί να εφαρμόσει ο ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να είναι ο επικεφαλής.

Και να ήταν μόνο η Σπέτσια, θα έλεγε κανείς πως ίσως να αποτελούσε στόχο πριν την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και οι Ιταλοί δεν τον έχουν ξεχάσει. Το όνομα του Ζοσέ Μπότο έχει κατά καιρούς συνδεθεί με ομάδες, και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Κοινός παρονομαστής είναι πως ο Μπότο είναι σε λίστες ομάδων που θέλουν να τρέξουν ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ. Τη δεδομένη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει φωτιά πίσω και από την τελευταία εμπλοκή του ονόματος του Μπότο σε σενάριο με τη Σπέτσια.

Στην Ελλάδα κρίνεται σε… κάθε ματς

Το λογικό είναι ο Ζοσέ Μπότο να κριθεί εκ του συνολικού αποτελέσματος. Μέχρι στιγμής, στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο κρίνεται όπως ο καθένας στην Ελλάδα. Εκ του εβδομαδιαίου αποτελέσματος. Πήγε και παίζει με τον ΠΑΟΚ Β ο Κουταλιάτα; Ο Μπότο τα ακούει για τον Ουρουγουανό. Πάει καλά και πιάνει πέναλτι ο Κοτάρσκι με τον Άρη; Ο Μπότο ακούει τα εύσημα για τον Κροάτη.

Ο Μπότο, το πλάνο και ο ΠΑΟΚ

Στο τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να γίνουν πολλά. Και το πρώτο δεν είναι άλλο από το να κριθεί το πλάνο που εκπονήθηκε με βάση όχι μόνο του αποτελέσματος, αλλά και των κινήσεων που έγιναν για να αποδώσει αυτό το πλάνο.  Με βάση τα διαδοχικά «περάσματα»  του ονόματος Ζοσέ Μπότο από τα ρεπορτάζ ομάδων στο εξωτερικό, ο Πορτογάλος ξέρει πως για εκείνον υπάρχει επόμενη μέρα, είτε μείνει στον ΠΑΟΚ όσα χρόνια διαρκεί το συμβόλαιό του, είτε φύγει πριν από την ολοκλήρωσή του. Το θέμα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από το να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου ενός πλάνου, γνωρίζοντας πως έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να το υπερασπιστεί ώστε να βγάλει το καλύτερο δυνατό συμπέρασμα όταν θα το κρίνει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News