Δημήτρης Παπαδόπουλος: Σε ρόλο έκπληξη στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

youtube

Στην Κύπρο θα είναι η νέα δουλειά του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των μικρών εθνικών ομάδων. Το μήνυμά του στο youtube.

O Δημήτρης Παπαδόπουλος συμφώνησε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να καλύψει την θέση του τεχνικού διευθυντή των μικρών Εθνικών ομάδων. Στη δικαιοδοσία του θα είναι οι ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων καθώς και οι γυναικείες και Futsal.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της για βελτίωση και αναβάθμιση των μικρών Εθνικών μας ομάδων, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην πρόσληψη του Ελλαδίτη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μικρών Εθνικών Ομάδων.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Νέων και Ελπίδων, των οποίων η αποστολή είναι η σωστή εκπαίδευση και ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προκειμένου να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές την Εθνική Ανδρών. Επίσης, στα καθήκοντα του περιλαμβάνονται και οι Γυναικείες Εθνικές ομάδες και Futsal.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 ενώ έχει να επιδείξει σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη Παπαδόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Παπαδόπουλος: «Να βγάλουμε νέα ταλέντα»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Παπαδόπουλους ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ΚΟΠ για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο άθλημα που αγάπησα από μικρός. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη νέα γενιά, να τους εκπαιδεύσουμε, να τους προπονήσουμε και να τους καθοδηγήσουμε για να είναι έτοιμοι να δώσουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα Ανδρών αφού αυτός θα είναι ο στόχος μας. Θα αξιολογήσουμε τη σημερινή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε προκειμένου να βγάζουμε νέα ταλέντα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News