ΠΑΕ ΑΕΚ: Οργισμένη ανακοίνωση για «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ - «Ο πόλεμος μόλις αρχίζει»

Sportday.gr

Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επίθεση… στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον οποίο κατηγορεί για δημιουργία «παρασυστήματος» στην ελληνική διαιτησία!

Για “«παράγκα» του Κλάτενμπεργκ” και “«παρεούλα» ξένων διαιτητών” κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ σε… οργισμένη ανακοίνωσή της για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Το μήνυμα μετά τη σφαγή της ΑΕΚ στο ματς της Λεωφόρου είναι ένα: Η «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας.

Η συγκεκριμένη «παρεούλα» ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε χθες να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά σε αγώνα της οποιονδήποτε από αυτούς τους διαιτητές – συνομιλητές του εξωθεσμικού Κλάτενμπεργκ. Και καλεί την ΚΕΔ να αποκλείσει αυτήν την «παρεούλα» από τους ορισμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επιλογή ξένων που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το «παρασύστημα Κλάτενμπεργκ».

Το οργανωμένο bullying προς την ΚΕΔ την περασμένη εβδομάδα, δυστυχώς απέδωσε. Στόχος ήταν να φτάσουμε στο σκάνδαλο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Καμπάκοφ. Τώρα συνεχίζουν από τα Μέσα που ελέγχουν το bullying σε βάρος της αλήθειας.

Αυτή την «βρώμικη» μάχη την κέρδισαν. Για εμάς όμως, ο πόλεμος μόλις αρχίζει. Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς!

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News