Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Κασάμι, επιστρέφει ο Ελβετός!

eurokinissi
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην επιθυμία του Παϊτίμ Κασάμι και να τον επαναφέρει στο ρόστερ του
Ο Ολυμπιακός θα ανταποκριθεί στην επιθυμία / κάλεσμα του Παϊτίμ Κασάμι όπως όλα δείχνουν και θα τον επαναφέρει στο ρόστερ του. Ο Ελβετός χαφ που κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μήνες αφού η Βασιλεία δεν θέλησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, έκανε προ ημερών άνοιγμα προς τους Πειραιώτες κι εκείνοι, αφού ζύγισαν τις επιλογές, του προσφέρουν τη δυνατότητα να γυρίσει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος χαφ πήγε στην Ελβετία τα προηγούμενα 24ωρα για να πακετάρει τα πράγματά του και επέστρεψε στην Ελλάδα για υπογραφές, ανακοινώσεις και μόνιμη εγκατάσταση. Ο Κασάμι θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή και κυρίως τη θέση 8 όπου πια οι λύσεις είναι πολλές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Για την πρώτη του νίκη σε εκτός έδρας Game 5 για να πάει... ΟΑΚΑ
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πάνω από 10 εκατομμύρια στην επόμενη κλήρωση!
- Καιρός: Υποχωρεί η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τoν «τελικό» Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR και τα ματς των playoffs της Super League
