Διεθνή Φιλικά: Παίκτης του Παναιτωλικού... πήγε να σπάσει το σαγόνι του Μέσι!

Ο διεθνής μέσος του Παναιτωλικού, Ντέιμπι Φλόρες προκάλεσε σύρραξη στο φιλικό της Αργεντινής με την Ονδούρα, λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος στον Λιονέλ Μέσι.
Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Ονδούρας σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με το μεγάλο αστέρι της «αλιμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι να δέχεται ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ντέιμπι Φλόρες του Παναιτωλικού.
Ο διεθνής μέσος των Αγρινιωτών, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τον βρήκε με τον ώμο του στο πρόσωπο, χτυπώντας τον και προκαλώντας σύρραξη.
Οι συμπαίκτες του Μέσι ζητούσαν το λόγο από τους αντιπάλους τους, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να προσπαθεί να τους χωρίσει.
Δείτε τι συνέβη:
DEPORTES⚽#Honduras🇭🇳 0 🆚 2 🇦🇷#Argentina
Fuerte entrada de Deiby Flores sobre Lionel Messi. #ElDiarioDeHonduras pic.twitter.com/oldUidNmrC
— El Diario de Honduras (@DeHondurasHN) September 24, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»
- Ολυμπιακός: Το... σταυρόλεξο με τους Ελληνες
- Μουντιάλ 2026: Η Γαλλία νίκησε 4-1 τη Νορβηγία με απίθανο χατ-τρικ του Ντεμπελέ
- ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του Ελουστόντο και η περίπτωση Χατζηδιάκου
