ΠΑΟΚ: Το μετέωρο βήμα του Ντόουγκλας Αουγκούστο

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κάθισε ξανά στο τραπέζι με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι και για τις δυο πλευρές

Ο φάκελος του Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε ξανά από το τραπέζι και ήρθε στην επιφάνεια. Σε τρεις μήνες , ο Βραζιλιάνος θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει καθώς θα μπει στο τελευταία εξάμηνο του συμβολαίου του και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν μια στρατηγική απόφαση, που δεν αφορά μόνο το οικονομικό αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι.

Η πώληση που δεν έγινε

Το καλοκαίρι, η κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πρέπει να μνημονεύεται ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ο Βραζιλιάνος είχε από τη μια τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να του έχουν γνωστοποιήσει το ποσό που θα άνοιγε την πόρτα της εξόδου, και από την άλλη τον ατζέντη του, ο οποίος έλεγε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα φέρει πρόταση εξ’ ανατολών. Η πρόταση που θα έκανε τον ΠΑΟΚ να συναινέσει στην πώληση δεν ήρθε ποτέ, αν και ο ατζέντης έλεγε συνεχώς πως θα τη φέρει. Τότε καταγράφηκαν οι πρώτοι τριγμοί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά Αουγκούστο.

Η σκέψη για ανανέωση

Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, ήρθε στο προσκήνιο η σκέψη για ανανέωση, αφού πρώτα η κάθε πλευρά ζύγισε τις καταστάσεις. Η πλευρά του Αουγκούστο δεν έθεσε θέμα πρότασης ή αναμονής πρότασης και έριξε γέφυρες ανανέωσης. Στο οικονομικό κομμάτι, ο Αουγκούστο θέλει να έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί πως οι απολαβές του θα πρέπει να αγγίζουν τις 900.000 Ευρώ ετησίως, από τη στιγμή που είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11άδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρόμοιο συμβόλαιο έχουν οι Ίνγκασον, Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς.

Το θέμα θα έρθει ξανά στο προσκήνιο

Την περασμένη εβδομάδάδα, η παρουσία των δικηγόρων και του ατζέντη του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Θεσσαλονίκη σήμερα συναγερμό στο ρεπορτάζ, όμως δεν προέκυψε ούτε κάποια συνάντηση ούτε κάποια πρόθεση συνάντησης με φόντο ένα νέο συμβόλαιο. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα, όταν και θα έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις από τους ασπρόμαυρους αναφορικά με την πρόταση που θα κατατεθεί στον Αουτγκούστο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News