ΑΕΚ: Έκλεισε το μεταγραφικό «παράθυρο» και βλέπει τον Ιανουάριο

EUROKINISSI

Οριστική η απόφαση Αλμέιδα και διοίκησης: Η ΑΕΚ προχωρά με τις επιλογές που έχει στο ρόστερ και ψάχνεται για τον Ιανουάριο για περαιτέρω ενίσχυση.

Η αγορά για τους ελεύθερους κλείνει σε μια εβδομάδα. Ο κόσμος πάντα θέλει μεταγραφές. Το θέμα είναι αν όντως χρειάζεται η ομάδα κι άλλους παίκτες. Κι αν έρθουν ποιοι θα είναι και κυρίως σε ποια κατάσταση.

Μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα άρχισε η παραφιλολογία στην ΑΕΚ για την ανάγκη προσθήκης παίκτη στη θέση του. Όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Όπως δήλωσε ο Ματίας Αλμεϊδα σε συνέντευξή του στον «Δικέφαλο» είναι καλυμμένος από τις λύσεις στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη από την αγορά των ελεύθερων.

Η άμυνα είναι σε καλή κατάσταση, λύσεις υπάρχουν, η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο και σύντομα θα μπει στην εξίσωση της αμυντικής γραμμής και ο Σιντιμπέ. Η ΑΕΚ επιμένει σε κάθε επικοινωνία των μάνατζερ που της προτείνουν παίκτες που για τώρα δεν έχει πρόθεση απόκτησης άλλου ποδοσφαιριστή. Αν γίνει κάτι θα είναι πια μόνο για την αγορά του Γενάρη. Ως τότε όμως η ΑΕΚ βαδίζει ως έχει.

Προπονείται και προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ως τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η σκέψη δεν είναι αβάσιμη. Ακόμη κι αν ερχόταν τώρα ένας παίκτης θα υπήρχε άμεσα θέμα. Πότε θα ήταν έτοιμος; Ο κάθε ελεύθερος δεν έχει κάνει προετοιμασία ή έχει χάσει μεγάλο μέρος προπονήσεων.

Μέχρι να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος να προσφέρει (αν τον είχε πραγματικά ανάγκη ο Ματίας Αλμεϊδα) θα είχαν χαθεί πολλές μέρες. Ο κάθε παίκτης που θα ερχόταν τώρα θα έμπαινε πραγματικά με την υπόλοιπη ομάδα ως έξτρα λύση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μα τότε θα είναι έτοιμος και ο Τζαβέλλας…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News