Άρης: Τι είδε ο Πάρντιου στο πρώτο τσεκ απ; - Αρχίζει με δουλειά σε στατικές φάσεις

Eurokinissi

Ο Άλαν Πάρντιου έχει αποκτήσει εικόνα πλέον για τις ικανότητες των παικτών του, αλλά και τις αδυναμίες του ρόστερ μετά το πρώτο τσεκ απ στις προπονήσεις και πιάνει δουλειά στα στημένα, ειδικά σε φάση επίθεσης.

‘Ενα ασφαλές δείγμα έχει πλέον στα χέρια του ο Άλαν Πάρντιου, εκμεταλλευόμενος και τις προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας στο διάστημα της διακοπής.

Ο Άγγλος τεχνικός γνώρισε καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του, είχε αρκετά τετ α τετ μαζί τους, μπαίνει στη φιλοσοφία της ομάδας και ανέλυσε πολλά από τα δεδομένα που του προμήθευσαν οι συνεργάτες του.

Είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ που βρήκε στον Άρη, ξεκίνησε ιδανικά με καθαρή νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού και παράλληλα προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες, έχοντας εντοπίσει σημεία που σηκώνουν βελτιώσεις.

Θέλει δουλειά στα στημένα ο Άγγλος

Το πρώτο και πιο σημαντικό για τον Πάρντιου, που σταδιακά βάζει κομμάτια τακτικής στις προπονήσεις, είναι να αποκτήσει καλύτερη εικόνα στις στατικές φάσεις. Ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα στα στημένα και ο νέος προπονητής θέλει να ξεκινήσει τη δουλειά από τη φάση επίθεσης, καθώς έχει παρατηρήσει ότι δύσκολα προκύπτει γκολ από στατικές φάσεις.

Θα δώσει αρκετό χρόνο στο κομμάτι αυτό και θα ρίξει βάρος και σε αμυντικές τοποθετήσεις για να αντιμετωπίσει τα στημένα των αντιπάλων. Άλλωστε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι φάσεις αυτές θεωρούνται κομβικές, καθώς μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι, ακόμη και σε μια βραδιά που η ομάδα θα είναι μέτρια. Θεωρεί πάντως ότι ο Άρης έχει παίκτες που αν δουλέψουν τα στημένα θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ βλέπει ότι Μαντσίνι, Πάλμα και Μάνου Γκαρθία έχουν εξαιρετικά χτυπήματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News