Ολυμπιακός: Επιφυλακτικός ο Μίτσελ για μεταγραφές, ανακοινώνει νέα κοψίματα

Μίτσελ Γκονζάλεθ
eurokinissi

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα κοψίματα και δεν φαίνεται να τρελαίνεται στην ιδέα να αποκτήσει κι άλλους παίκτες.

Επιστροφή Κασάμι, επιστροφή Ομάρ, απόκτηση τερματοφύλακα, απόκτηση στόπερ. Αυτά, συνοπτικά, είναι τα βασικά μεταγραφικά θέματα ανάλυσης και συζήτησης τον τελευταίο καιρό. Οι δύο πρώτοι ζήτησαν από τον Ολυμπιακό να επιστρέψουν.

Η απόκτηση τερματοφύλακα ήταν ένα θέμα που… έθεσε η πραγματικότητα, αφού συχνά ο Τόμας Βατσλίκ προκαλεί προβληματισμό με την απόδοσή του και κυρίως στιγμές στους αγώνες. Η απόκτηση στόπερ τέθηκε κυρίως μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Όταν πρέπει να κόψει τόσους…

Κατά πως φαίνεται ωστόσο, ο Μίτσελ Γκονζάλεθ είναι αρκετά επιφυλακτικός για την απόκτηση έξτρα παικτών. Και η αλήθεια είναι πως αυτή του η επιφύλαξη μοιάζει απολύτως λογική. Όταν έχει θέσει ως αριθμητικό όριο παικτών τους 24 (συν τους τερματοφύλακες) και ερχόμενος στην ομάδα βρήκε 37, είναι λογικό να μη θέλει να βάλει έξτρα… μπελάδες στο κεφάλι του.

Έχει ήδη εξάλλου τον μπελά του να κόψει παίκτες. Άρχισε με τους Ανδρούτσο, Κούτρη και Λαλά και αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει κι άλλους που θα πρέπει είτε να φύγουν είτε να προπονούνται ξεχωριστά.

Ωστόσο είναι ανοιχτό να αποκτηθεί τερματοφύλακας και τα πάντα θα εξαρτηθούν αν ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ με την Εθνική Τσεχίας αποδειχθεί σοβαρός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News