Άρης: Στην Ισπανία ο Ντουκουρέ για να δει και ο γιατρός του το γόνατό του

Eurokinissi

Ο Άρης χάνει τον Σεϊκ Ντουκουρέ, το βασικό του γρανάζι στην μεσαία γραμμή πριν από το ματς με τον Βόλο,

Σε μια κομβική στιγμή του πρωταθλήματος, ο Άρης που δεν έχει πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή χάνει τον βασικό του αμυντικό μέσο, τον Σεϊκ Ντουκουρέ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Ιβοριανός χαφ θα ταξιδέψει στην Ισπανία στον προσωπικό του γιατρό, που γνωρίζει το βαρύ ιατρικό του παρελθόν, προκειμένου να χειριστεί καλύτερα τον τραυματισμό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ντουκουρέ θα χάσει το παιχνίδι με τον Βόλο και θα φανεί αν προλάβει την ΑΕΚ. Προέχει όμως να τον δει ο γιατρός που τον παρακολουθεί και τον έχει εγχειρίσει στο παρελθόν, όπως κάνει κάθε χρόνο, ώστε να συντονίσει την αποθεραπεία του.

Ο Σέικ Ντουκουρέ είχε μιλήσει στο sportday.gr για τους τραυματισμούς που φρέναραν την καριέρα του, αλλά είχε βρει τη δύναμη να τους ξεπεράσει.

«Είχα χτυπήσει σοβαρά στη Λεβάντε, ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Τρεις σοβαροί τραυματισμοί, δύο χιαστοί και ένας αχίλλειος. Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο», είχε πει.

Απών από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Νταμπό λόγω ίωσης, ωστόσο οι άνθρωποι του Άρη αισιοδοξούν ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News