Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος πέρασε τα μηνύματα του

Eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ξέρει εάν θα παραβρεθεί απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά έδειξε τον τρόπο σκέψης του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει την πρόθεση να παραβρεθεί το βράδυ στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς ΟΠΑΠ Αρένα», όμως όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ενδεχομένως να μην προλάβει.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί, ο Αλαφούζος έχει μεταφέρει την επιθυμία του στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παραστεί. Και αυτό έχει την αξία του.

Διότι ναι μεν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αφορά πρωτίστως την ΑΕΚ, ωστόσο αντανακλά στη συνολική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τον Αλαφούζο, είναι σημαντικό να βελτιώνονται οι υποδομές και να ανεβαίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο εφοπλιστής με την παρουσία του στην έδρα της Ένωσης. Πως σε μερικά ζητήματα, επιβάλλεται να πρυτανεύει το συλλογικό συμφέρον και να μην αντιμετωπίζονται με τη στενή οπαδική έννοια.

Επιπλέον, για τον Αλαφούζο έχει σημασία να επικρατεί ένα μίνιμουμ συνεννόησης μεταξύ των παραγόντων. Δεν παραγνωρίζει τις διαφορές που έχει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τις οποίες έχει εκθέσει στις συνεδριάσεις του ΔΣ της Super League.

Η επίσκεψη του Αλαφούζου στην «Αγιά Σοφιά» θα ξεκαθαρίσει οριστικά το απόγευμα. Πάντως, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί σίγουρα από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μάνο Μαυροκουκουλάκη και τον Γ’ Αντιπρόεδρο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News