Ολυμπιακός: Ανανέωση με Stoiximan για τρία χρόνια!

Ολυμπιακός Stoiximan
eurokinissi

Ολυμπιακός και Stoiximan ανανέωσαν την πετυχημένη συνεργασία τους για τρία ακόμα χρόνια.

Όσες συνεργασίες είναι επιτυχημένες έχουν την τάση να συνεχίζονται κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη σχέση του Ολυμπιακού με τη Stoiximan. Οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν τη Δευτέρα (3/10).

«Όταν κλείσει η 10ετία θα είμαστε πιο περήφανοι»

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη ημέρα καθώς έχουμε τη χαρά να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τη Stoiximan. Η συνεργασία μας άρχισε το 2015, ο καθένας από την αφετηρία του. Μοιραστήκαμε τον στόχο. Όταν η Stoiximan αποφάσισε να συνεργαστεί με μας αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε στις αγορές, στις οποίες ήθελε. Προχωράμε μαζί και προχωράμε για νέες νίκες. Δεν μένουμε εδώ μόνο για τις νίκες. Συνεχίζουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Όταν θα κλείσει αυτή η 10ετία, θα είμαστε ακόμη πιο περήφανοι για αυτά τα οποία θα προσφέρουμε στον αθλητισμό και την κοινωνία. Προσφέρουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε», ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Chief Compliance & Regulatory Affairs Officer της Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης. «Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας γι’ άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2025. Ο Ολυμπιακός κλείνει 100 χρόνια, εμείς είμαστε λίγο μικρότεροι. Γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια ύπαρξης της εταιρίας. Το 2016 είχαμε κάνει τη διαφήμιση οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους. Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρία. Μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά, τους ίδιους στόχους, όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι. Θέλουμε να επιστρέφουμε έργο στην κοινωνία. Σε όλες τις περιόδους πρέπει να βρίσκουμε τα αδύναμα τμήματα της κοινωνίας και να βοηθάμε, είναι το κοινό μας DNA. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια», ανέφερε και ευχαρίστησε τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα για την παρουσία τους.

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, τόνισε από την πλευρά του: «Περνάει γρήγορα ο χρόνος. Μετά από επτά χρόνια οι δύο ομάδες εξακολουθούν οι δύο ομάδες να είναι μαζί. Μας ενώνουν κοινές αρχές και κοινά ιδανικά. Ήταν αρωγοί και υπήρχε ρίσκο πολλές φορές, παίκτες μας ακολούθησαν σε δύσκολες συνθήκες, όπως η Πάρνηθα. Οι κορυφές είναι για τους κορυφαίους. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, με άξονα ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη. Αυτό ενώνει τα δύο κλαμπς».

Χάμες: Είμαι περήφανος, όλοι μαζί για τους στόχους μας

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, σχολίασε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός και στόχος μου είναι να τον βοηθήσω να πάει πιο ψηλά. Η ανανέωση της συνεργασίας με τη Stoiximan είναι πολύ σημαντική. Οι κορυφαίες εταιρείες πρέπει να συνεργάζονται με κορυφαίες ομάδες. Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της μεγάλης στιγμής και πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε ώστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να κατακτήσουμε τίτλους και να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Μασούρας: Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα

Τέλος ο Γιώργος Μασούρας υπογράμμισε από την πλευρά του: «Για λογαριασμό και των υπολοίπων Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να αναφέρω πως πάντα θέλουμε να δίνουμε τα πάντα για να τιμάμε τη φανέλα. Και τα επτά χρόνια έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες που τιμούν την ιστορία μας. Να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες νίκες τα επόμενα χρόνια και τίτλους. Να συνεχίσουμε εκτός αγωνιστικών χώρων να στηρίζουμε προσπάθειες για τον ελληνικό αθλητισμό και τα νέα παιδιά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News