Σέρχιο Αραούχο: Συγκίνησε για άλλη μια φορά τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη

τwitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ άφησε μια φανέλα του στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσει τον Άλκη Καμπανό και άλλαξε το γράμμα στο περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Ο Σέρχιο Αραούχο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο λόγος δεν είναι μόνη η αθλητική του αξία.
Και κατά την περσινή επίσκεψη της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη είχε τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανό, σήμερα όμως (9/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αργεντινός επιθετικός συγκίνησε ακόμα περισσότερο, αρχικά αφήνοντας μια φανέλα στο μνημείο για τον αδικοχαμένο φίλαθλο και εν συνεχεία αντικαθιστώντας με δική του πρωτοβουλία το C στο περιβραχιόνιο του αρχηγού με το γράμμα Α.
Παράδειγμα για όλους μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
