Ρόι Κάρολ: Συγκλονίζει ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού - «Έγινα αλκοολικός, θα κατέληγα νεκρός!»

Eurokinissi

Συγκλονίζει ο Ρόι Κάρολ στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας. «Το πιο πιθανό ήταν να κατέληγα νεκρός», λέει ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Σοκάρουν τα στοιχεία έρευνας για την ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, να εξομολογείται ότι έπασχε από βαριά κατάθλιψη με αποτέλεσμα να γίνει αλκοολικός.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας, στην οποία το 5% των παικτών αποκάλυψαν ότι έχουν σκεφτεί να αυτοκτονήσουν, ενώ το 10% ότι έχουν υποστεί bullying κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Η 10η Οκτωβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και ο «Guardian» έφερε στο φως τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η PFA (Ένωση Ποδοσφαιριστών Αγγλίας), προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Ο Ρόι Κάρολ είπε μεταξύ άλλων: Το ποτό δεν μου πρόσφερε τίποτα καλό. Με έβαλε σε λάθος δρόμο. Απλά αφαιρούσε τον πόνο στιγμιαία, αλλά η κατάθλιψη παρέμενε και μετά το ποτό. Και ήταν πολύ τρομακτικό το πόσο κοντά στον θάνατο ήμουν. Αν συνέχιζα να πίνω το πιο πιθανό ήταν να κατέληγα νεκρός.

v-cnjooxx6jdo1

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News