Παναθηναϊκός: Ο Μπακογιάννης παρουσιάζει το γήπεδο στο φυσικό χώρο του!

Eurokinissi

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα εγκαινιάσει τη δημοπράτηση της ποδοσφαιρικής αρένας από το οικόπεδο στο Βοτανικό.

Το πρωί της Δευτέρας, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων θα συνεδριάσει στις 10π.μ. και θα κηρύξει επισήμως την έναρξη της δημοπράτησης για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να πάρει μέρος στη συνεδρίαση, για δώσει πανηγυρικό τόνο στο γεγονός. Άλλωστε, η Διπλή Ανάπλαση είναι μία από τις κορυφαίες πρωτοβουλίες στη θητεία του στο Δήμο της Αθήνας και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, ώστε να είναι αυτός που θα εγκαινιάσει το έργο.

Η Δευτέρα θα σηματοδοτήσει το τελικό στάδιο για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και θα έχει συνέχεια μετά την Οικονομική Επιτροπή. Ο Μπακογιάννης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο οικόπεδο που προορίζεται να κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό.

Ασφαλώς, η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία. Θα στείλει το μήνυμα της υλοποίησης του έργου και της τήρησης της υπόσχεσης που είχε δώσει ο Δήμαρχος Αθηναίων το 2019.

Είναι πιθανόν στην εκδήλωση να παραστεί ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει επιλέξει συμβολικά να παρίσταται στα πιο σημαντικά γεγονότα που συνδέονται με τη Διπλή Ανάπλαση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News