Ρονάλντο: «Το φαινόμενο» ταλαιπώρησε τις μαμάδες και την... αισθητική και ζητά συγγνώμη

Twitter

Ο Ρονάλντο, «το φαινόμενο» με το περίφημο κούρεμά του ταλαιπώρησε κάποτε τις μαμάδες και την… αισθητική. Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Ρονάλντο ταλαιπώρησε κάποτε τις μαμάδες όλου του κόσμου και ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη. Ως σταρ επέλεξε ένα κούρεμα, που οι πιτσιρικάδες της εποχής ήθελαν να αντιγράψουν. Με τρίγωνη τούφα στο ξυρισμένο κρανίο του εμφανίστηκε στο Μουντιάλ του 2002, οι πιτσιρικάδες άρχισαν να τον αντιγράφουν και οι μαμάδες όλου του κόσμου να τραβούν τα δικά τους μαλλιά Ο ορισμός της κακογουστιάς, αλλά ποιος μπορεί να τα βάλει με τη θέληση του πιτσιρικά….

Πολλά… κεφάλια Ρονάλντο εμφανίστηκαν, το «Φαινόμενο»έκανε μόδα άλλωστε κάθε του κίνηση και τώρα, 20 χρόνια μετά, ο Βραζιλιάνος ζητά συγγνώμη.

Μίλησε στο Good Morning Britain, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «The Phenomenon», το οποίο αφορά τον ίδιο και είπε: «Η μαμά μου κι εκατομμύρια μαμάδες σε όλο τον κόσμο με μισούν μέχρι σήμερα. Γνώρισα μερικούς ανθρώπους των οποίων ο γιος είχε το ίδιο κούρεμα. Ζητώ συγγνώμη! Λυπάμαι πολύ για αυτό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News